Perheenisä

Laine, Pertti

Mikke on kunnollinen ja tunnollinen perheenisä, joka on aina halunnut pitää asiat hallinnassa.Orapihlaja-aidan toisella puolen asuu aistikas nainen, kymmenkunta vuotta vanhempi Anne.

Mikke fantasioi Annesta ja alkaa kirjoittaa kuvitelmiaan runoiksi. Mikke haaveilee runojen julkaisemisesta,mutta ei saa itse kerrotuksi runoharrastuksesta vaimolleen Nooralle.Mikke analysoi perusteellisesti tekemisiään ja suhdettaan toisiin ihmisiin. Tarkkaa pohdintaa tarvitaan myös niissä tukalissa tilanteissa, joihin eroottisten runojen kirjoittaminen hänet vie.

Pertti Laine (s. 1949) on koulutukseltaan taloustieteen maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran liike-elämänpalveluksessa ja koulutustehtävissä. Lempäälässä asuva Laine on jäänyt eläkkeelle Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen apulaisrehtorin tehtävästä. Laine on kirjoittanut aiemmin runoja, novelleja ja pakinoita. Viime vuodet hän on keskittynyt pidempään proosaan."Perheenisä" on Laineen esikoisromaani.

 

Kustantaja: Warelia
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525940213
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.