Missä kaikki ovat?

Webb, Stephen

”Missä kaikki ovat?” kysyi nobelpalkittu fyysikko Enrico Fermi lounaalla vuonna 1950. Hän oli laskeskellut päässään, millä todennäköisyydellä maanulkoisia älykkäitä sivilisaatioita on olemassa. Omassa kotigalaksissamme on jopa 400 miljardia tähteä ja koko näkyvässä maailmankaikkeudessa 400 miljardia galaksia. Tuntuu uskottavalta, että jossain tässä 14 miljardin vuoden ikäisessä kosmoksessa on tai on ollut vähintään yksi teknisesti yhtä edistynyt sivilisaatio kuin meidän. Miksei meillä ole ensimmäistäkään havaintoa maanulkoisesta elämästä?

Brittiläinen fyysikko Stephen Webb esittelee ja analysoi 75 erilaista tutkijoilta, scifi -kirjoista ja elokuvista peräisin olevaa ratkaisua tälle Fermin mukaan nimetylle paradoksille. Webb on laajentanut aiempaa 50 ratkaisua esitellyttä menestysteostaan  25 uudella vakuuttavalla ja nokkelalla ratkaisulla sekä täydentänyt aiempia.

Esimerkkiratkaisu: Luku 15, Valohäkin rajoitus (pdf-tiedosto)

Kustantaja: Ursa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525985429
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 52

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.