Kemia Tiedettä kaikille

Karttunen, Hannu

Elolliseen luontoon liittyy tavaton määrä mutkikkaita kemian ilmiöitä. Luonnon oman kemian lisäksi ympärillämme on lukemattomia ihmisen keksimiä kemian tuotteita. Millaista elämä olisi vaikka ilman muoveja, pesuaineita, maaleja, bensiiniä, lääkkeitä? Joutuisimme elämään kuin antiikin aikana, tosin silloinkin osattiin jo valmistaa metalleja ja lasia tekniikoilla, joiden kehittämiseen on tarvittu kemiaa. Ilman kemiaa palaisimme oikeastaan aikaan ennen kivikautta.

Kirja keskittyy kemian teemoihin ja käsitteisiin, joihin törmäämme jokapäiväisessä elämässä. Kemian rooli on merkittävä, kun yritämme löytää ratkaisuja kestävään tulevaisuuteen ja kehittää uusia teknologioita.

Dosentti Hannu Karttunen on mm. Tieto-Finlandialla, Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla ja Nuorten tietokirjapalkinto Tietopöllöllä palkittu tietokirjailija.

Ursan Tiedettä kaikille -sarja tarjoaa kattavia ja luotettavia eri tieteenaloja käsitteleviä teoksia. Ne sisältävät ytimekästä, riittävän perusteellista tietoa kaikille tieteestä kiinnostuneille, erityisesti nuorille. Sarjassa on ilmestynyt teokset tähtitieteestä, fysiikasta, matematiikasta, biologiasta ja kemiasta.

 

Kustantaja: Ursa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525985696
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: N54
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Ursa

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.