Viaton matkustaja

Dieck, Martin Tom

Martin tom Dieck on saksalainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija joka asuu ja työskentelee Hampurissa. Hän on syntynyt 1963 Oldenburgissa. Hänet on palkittu kahdesti (1994, 2000) Saksan arvostetuimmalla sarjakuvapalkinnolla, Max und Moritz -palkinnolla.

Veden kuvaajana Martin tom Dieck on mestari. Vesi näytteleekin usein tärkeää roolia hänen teoksissaan. Niin myös hänen esikoisteoksessaan Viattomassa matkustajassa. Viaton matkustaja kertoo nimettömäksi jäävästä päähenkilöstä joka löytää itsensä hiljalleen avomerelle lipuvasta laivasta. Laivaa asuttavat monet persoonalliset hahmot mutta etsimäänsä kapteenia maihin kaipaava päähenkilö ei löydä. Kohti avomerellä raivoavaa myrskyä seilaavan laivan kurssi pitäisi saada käännettyä mutta kukaan ei tunnu tietävän missä kapteeni on. Laivan henkilökunta ja matkustajat ovat kyvyttömiä tekemään tärkeitä päätöksiä ilman mystisesti kadonnutta kapteenia. Pian herää epäilys onko kukaan edes koskaan nähnyt kapteenia ja onko häntä ylipäätänsä olemassakaan? Tunnelmallisen tarinan voi tulkita existentiaalisen etsinnän metaforaksi mutta siitä pystyy vaivatta nauttimaan syvempää merkitystä miettimättäkin. 

Kustantaja: Daada
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526710211
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.