Emma ja yllätysvieras

Majander, Kaarina & Lumberg, Kiba

"Haluatko tulla maailman pelastustalkoisiin?" Defi kysyy. "Hyvä on, olen valmis! Minne lähdemme?" Emma kysyy.

Kuvataiteilija, kirjailija Kiba Lumbergia ja Kaarina Majanderia ovat monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden kysymykset askarruttaneet jo pidemmän aikaa. Kaksikko päättikin tehdä aiheesta kiehtovan lastenkirjan.

Emma ja yllätysvieras -kirjassa kerrotaan huima seikkailutarina, jonka pyörinässä päähenkilö koulutyttö Emma oppii suvaitsevaisemmaksi koululuokassa vieressä istuvaa Ahmedia kohtaan. Emman mielestä kun Ahmedin "vaatteet haisee ihan oudolta", eikä muutenkaan monikulttuurisessa luokassa "kukaan ymmärrä musiikista yhtään mitään".

Vanha ystävä Defi vie kuitenkin Emman halki avaruuden tutustumaan Ahmedin kotimaahan ja näyttää, että ihmiset ovat erilaisia lähtömaansa kulttuurista johtuen. Emma näkeekin, että eri kulttuuritaustamme ovat rikkaus, joihin kannattaa tutustua.

"Jos sinä todella tunnet niin, ei retkemme ollut turha", Defi toteaa Emmalle hymyillen ja katsoo eteenpäin kohti pohjoista.

Kirjan teksti on Kaarina Majanderin käsialaa ja teos on hänen ensimmäinen lastenkirjansa. Tarinan värikäs kuvitus on palkitun kuvataiteilijan Kiba Lumbergin ja Majanderin yhteistyötä. Jokainen kirjan leiskuva kuva onkin kuin oma taideteoksensa.

Kustantaja: Kiban Aurinkogalleria
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526733968
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 8522

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.