Koulupojan päiväkirja osa 7
Ei saatavilla

Koulupojan päiväkirja osa 7

Ahola-Valo, Aleksanteri

Maailmanluokan sensaatio ?

Jos ja kun Aleksanteri Ahola-Valon (1900-1997) Koulupojan päiväkirjojen lasten koulu todetaan historiallisessa tutkimuksella todeksi, niin kyseessä on maailmanluokan sensaatio (Alik Aholan omatoimikoulu, YouTube, Itä-Suomen yliopiston luento). Milloinkaan reformipedagogiikka ei ole pystynyt samaan.

Nyt on ilmestynyt päiväkirjasarjan osa 7, vuosi 1914. Nuorukaiseksi varttunut Ahola-Valo johtaa oman koulun rakentamisprojektia, saa avustusta tsaarittarelta, keskustelee kasvatustieteestä pedagogien kanssa, tekee yhteistyötä Venäjän vallankumouksen valmistelussa, kokee alkavan maailmansodan alkutahdit, kokee toteuttavansa aitoa kristillisyyttä ja kärsii uskonnollisesta fanatismista. Ahola-Valon kuvaa äärimmäisen yksityiskohtaisesti ainoalaatuista kasvatusprojektia yhteiskunnan ja maailman myllerrysten keskellä pienessä huvilayhdyskunnassa noin 60 km:n päässä Pietarista. Ahola-Valon ja muiden nuorukaisten ihanteellinen kasvutarina kohtaa ympäröivän maailman realiteetit.

 

Kustantaja: ELPO
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526960302
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.