Pannaan menemään

Kihlström, Marja; Minkkinen, Sami

Miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat aikuisiän seksuaalisuuteen? Mitkä ovat teini-iän kompastuskivet seksuaalisuuden kehityksessä? Kuinka reagoida, kun seksipuuhissa pääsee pieru? Kuinka rakastua vielä aikuisena oman kehon jokaiseen poimuun ja muhkuraan niin palavasti, että seksistäkin nauttii entistä enemmän?

Kirjassaan seksuaaliterapeutti Marja Kihlström ja parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen käyvät tarkkuudella ja avoimuudella läpi ihmisen seksuaalista kehitystä vauvaiästä aikuisuuteen. Kirjoittajakaksikko kuvaa liikuttavan henkilökohtaisten elämäntarinoidensa kautta, kuinka yksilön kehityksessä monet erinäköiset ja -kokoiset palaset rakentavat yhdessä seksuaalisuutta ja sen kokemista. Kirjan teoriaosuuksissa Marja Kihlström avaa eri kehitysvaiheiden, ihmissuhteiden ja totta kai myös sekä hyvien että huonojen seksikokemusten merkitystä yksilön seksuaalisuuden kehityksen kannalta. Kirja antaa myös ohjeita siihen, miten jokainen voi tarkastella omaa seksuaalisuuttaan. Kirja on saanut Sexpo-säätiön suosituksen ja sopii myös ammattilaisten käyttöön.

Sami Minkkinen on noussut lukijoiden lemmikiksi Havaintoja parisuhteesta -bloginsa kautta. Rakkauden kauniista ja ikävistä puolista hersyvästi kirjoittavan bloggaajan ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 2016. Marja Kihlstörm on erityistason seksuaaliterapeutti ja perheenäiti, joka kirjoittaa Puhu Muru -blogissaan seksuaalisuudesta, perheestä ja parisuhteesta. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.

 

Kustantaja: Kosmos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527144381
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 59.35

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.