Kalle, Kaneli ja kipsi

Kallio, Pauli

Kallen ja Kanelin korkealentoiset seikkailut jatkuvat sarjan toisessa osassa. Kaneli pimputtaa pianoa ja Kalle sahaa selloa Huttuvainion musiikkiopistossa. Molemmat potkivat palloa Huttulammen Palloseuran junioreissa, kunnes toinen heistä kapuaa koivuun noutamaan oksanhaaraan juuttunutta jalkapalloa. Kipeä kömmähdys johdattaa sankarimme Huttuvaaran terveyskeskukseen, jossa he kohtaavat sairaanhoitaja Keijo Kolhuvaaran, tohtori Hilda-Vieno Huttu-Vellisen sekä röntgensisko Säde Rönniläisen ja päätyvät lopuksi kipsimestari Kari Kallisen kabinettiin. Palloton ja selloton toipilasaika kuluu kiduttavan hitaasti, mutta elämänilo voittaa viimeistään silloin, kun kipsille heitetään hyvästit ja Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki tupsahtaa Hupsin harjoituksiin.

Juliana Hyrri (s. 1989) kuuluu suomalaisen kuvataiteen ja sarjakuvan nouseviin tähtiin. Suomen Arvostelijain liitto palkitsi hänet keväällä 2021 Kritiikin kannuksilla.

Pauli Kallio (s. 1960) on maailmankaikkeuden ainoa sarjakuvaneuvoksen arvonimellä, Puupää-hatulla ja Sarjakuva-Finlandialla palkittu alan taiteilija.

Aiemmin ilmestynyt: Kalle, pallo ja sello (Suuri Kurpitsa, 2019)

 

Kustantaja: Suuri kurpitsa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527160466
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.