Neljän tuulen paita

Tiitinen, Esko-Pekka

Pekko kuuntelee Mustaa Barbaaria pörrätessään mopolla ympäri kaupunkia. Kun kirjastovirkailija käy koulussa pitämässä luennon Nimettömästä kirjasta, alkavat merkilliset tapahtumat vyöryä Pekon elämään. Takaisin Lappiin on pitkä matka, Libanoniin vielä pidempi, mutta nyt on uskallettava kohdata itsensä ja monet aratkin asiat uudella tavalla.

On uskallettava tutustua myös Damlaan, koulun uuteen oppilaaseen, jonka korvassa killuu legopalikka ja lyijykynänpätkä.

Bensa haisee, karavaanit kulkevat, kysymyksiä sataa, mutta kuka tietää kuinka suureksi paperille piirretty pieni sydän voi kasvaa?

NELJÄN TUULEN PAITA on herkänkarhea romaani ihastumisesta, maahanmuuttajista, bookcrossauksesta, runoista, rauhasta ja rakkaudesta.

Esko-Pekka Tiitinen (s. 1956) on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Hän on saanut Finlandia Juniorin ja Savonia-palkinnon sekä kahdesti Valtion kirjallisuuspalkinnon. Hänen teoksiaan on myös käännetty kymmenelle kielelle.

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527190296
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.