Talonpoikaisveneet Saaristomerellä

Koskinen, Harro

Talonpoikaisveneet Saaristomerellä on ensimmäinen laaja kaksikielinen suomalaisia talopoikaisveneitä käsittelevä teos. Se tarjoaa kattavan kuvan lounaissaariston talonpoikaisveneiden historiasta, venetyypeistä ja veneiden rakenneustavoista. Teoksessa on yli 200 sivua ja yli 200 valokuvaa. Kirjan kirjoittaja, kuvataiteilija Harro Koskinen, on kuvannut ja dokumentoinut talonpoikaisveneitä ja niihin liittyvää kulttuuria vuosikymmenien ajan. Hän on myös suunnitellut uusia talonpoikaisveneitä, tehnyt purjeita ja ollut aktiivisesti mukana veneiden kilpailutoiminnassa.

Allmogebåtar på Skärgårdshavet är den första kompletta boken om finska allmogebåtar. Boken beskriver och illustrerar Skärgårdshavets allmogebåtar, deras historia, konstruktion och båtklasser. Boken har över 200 sidor och 200 bilder. Författaren, bildkonstnär Harro Koskinen, har fotograferat och dokumenterat allmogebåtar och deras kultur i årtionden. Han har också ritat nya allmogebåtar, sytt segel och varit aktiv inom tävlingsverksamheten.

 

Kustantaja: Litorale
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527224250
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.