Psykopaatit verkossa - Nettideittailun vaarat

Duvringe, Lisbet

Rakkaus, seksi ja ihmissuhteet houkuttelevat psykopaatteja verkossa kuin sokeri kärpäsiä. Suuruusharhaiset psykopaatit valehtelevat, hurmaavat ja tavoittelevat verkossa omaa etuaan. He rikkovat ja tuhoavat toisten elämän ilman omantunnontuskia. Psykopaatit verkossa on kirja psykopaateista, nettideittailusta ja siitä, miten helposti ihminen joutuu ansaan ja päätyy vaaralliseen suhteeseen.

Kirjassa äänessä ovat miehet ja naiset, jotka ovat etsineet rakkautta nettideittailun kautta, ja uskoneet lopulta löy- täneensä sen oikean. He ovat kuitenkin nopeasti oivaltaneet, että unelma rakkaudesta on muuttunut vankilaksi, joskus jopa peloksi, kun rakastettu onkin psykopaatti.

Kirja kertoo, miten psykopaatit käyttäytyvät ja hurmaavat säteilyllään ja usein myös vakuuttavilla verbaalisilla taidoillaan. Kirjassa haastatellaan niin tutkijoita, psykologeja, poliiseja kuin juristejakin. Lukijat oppivat tunnistamaan psykopaatin ja huomaamaan varoitusmerkit ennen kuin on liian myöhäistä.

Kirjan kirjoittajat Lisbet Duvringe ja Mike Florette ovat kirjailijoita ja luennoitsijoita. Kaksikolta on aiemmin ilmestynyt ruotsiksi kaksi kirjaa psykopaateista, joista toinen käsittelee naispsykopaatteja ja toinen psykopaatteja työelämässä. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527240519
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.