Joogan historia

Rautaniemi, Matti

Mitä on jooga? Mistä se on tullut? Miksi sitä harjoitetaan?

Arvostetun teoksen laajennettu ja uudistettu laitos, joka kuljettaa lukijansa läpi joogan vaiherikkaan historian. Kirja on ainutlaatuinen ja harvinainen, tutkittua tietoa sisältävä esitys siitä, millaisen
matkan jooga on kulkenut muinaisista ajoista nykypäivään.

Helppolukuinen ja viihdyttävä teos perehdyttää lukijansa joogan taustaan intialaisessa kulttuurissa, sen historian tärkeimpiin käännekohtiin, sekä historian suurten joogien värikkääseen henkilögalleriaan. Lisäksi teos käsittelee kysymyksiä muun muassa joogan suhteesta uskontoon ja sitä, mihin joogalla pohjimmiltaan pyritään.

Jokaisen sivistyneen joogin ehdoton hankinta. Teos on omiaan joogaan vasta tutustuvalle, mutta tarjoaa monipuolisia näkökulmia myös pidempään harrastaneille.

Teologian maisteri, suomentaja ja jooga-asiantuntija Matti Rautaniemi on ensimmäisen suomenkielisen joogan historiasta kertovan kirjan Erakkomajoista kuntosaleille - miten jooga valloitti maailman (Basam Books 2015) kirjoittaja.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527240656
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 29.52
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.