Irti päästämisen taito

Hawkins, David R.

Irti päästämisen taito on yhdysvaltalaisen lääketieteen ja filosofian tohtorin, Sir David R. Hawkinsin viimeiseksi jäänyt teos, joka kiteyttää tiedemiehen ja kliinikon pitkän elämän mittaisen kokemuksen yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi keinoksi, jolla valaistumisen esteet voitetaan. Teoksen lempeästi ja älykkäästi opettama menetelmä vapauttaa ihmistietoisuuden kärsimyksestä, jota negatiivisiin tunteisiin ja tuskallisiin tapahtumiin juuttuminen aiheuttavat. Kirjoittajan ammatillinen ja omakohtainen kokemus todistavat, että sisäinen eheytyminen värähtelee parantavana koko maailmaan, ja ehdottoman rakkauden energia kohottaa nousuveden tavoin "kaikkia laivoja". 


Tohtori Hawkins on kansainvälisesti arvostettu ja moninkertaisesti palkittu psykiatri, tietoisuuden tutkija ja henkinen opettaja, joka piti elämäntehtävänään inhimillisen kärsimyksen lievittämistä. Hän onnistui yhdistämään tieteen ja spiritualiteetin, joka sisältää maailman suurten hengellisten perinteiden ydinopetukset: ystävyyden ja myötätunnon kaikkia (myös itseä!) kohtaan, vaatimattomuuden, anteeksiannon, elämän kunnioittamisen ja Jumalalle antautumisen. 

Hänen ainutlaatuisuutensa kumpuaa omakohtaisesti saavutetusta korkean tason henkisestä kehityksestä, jonka hän tulkitsi tieteellisesti ja osoitti nykypäivän ihmiselle uskottavan, toimivaksi todistetun tien valaistumiseen ja perimmäisen todellisuuden oivaltamiseen, jota säteilevä ilo ja huumorintaju valaisevat. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527240915
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.