Essentialismi

McKeow, Greg

Saavuta enemmän tekemällä vähemmän!

Tuntuuko joskus siltä, etteivät voimasi riitä kaikkeen? Että sinulla on koko ajan kiire, etkä silti saa mitään aikaan? Jos näin, kaipaat avuksesi essentialismia.

Essentialismi on New York Timesin ja Wall Street Journalin bestseller-listoille yltänyt teos, jota on myyty yli miljoona kappaletta. Kirjan esittelemä menetelmä opettaa sinut arvioimaan, mikä kulloinkin on tärkeintä. Opit valikoimaan, mihin kohdistat arvokkaan aikasi ja energiasi - sen sijaan, että antaisit muiden määrätä siitä. Opit tekemään asioita entistä vähemmän, mutta paremmin: keskittymään niihin asioihin, joilla on aidosti merkitystä.

Greg McKeown kirjoittaa ja luennoi essentialistisesta elämäntavasta ja johtamisesta. Muun muassa Apple, Google, Facebook, LinkedIn ja Twitter luottavat tämän Stanfordin yliopiston kasvatin oppeihin. McKeown on Harvard Business Review’n ja LinkedIn Influencer’s groupin suosittu bloggaaja ja toimii myös Maailman talousfoorumin nimeämänä Young Global Leaderina.

"Essentialismi todella tuottaa tuloksia. Hallitset asioita paremmin. Pystyt keskittymään täsmällisemmin juuri siihen, mikä on tärkeää."
- Forbes

"McKeown osoittaa vakuuttavasti, että kyky nähdä tavoitteet selkeästi ja kyky kieltäytyä ovat molemmat tärkeitä ja aliarvostettuja ominaisuuksia nykypäivän yritysmaailmassa."
- Jeff Weiner, LinkedInin toimitusjohtaja

 

Kustantaja: Basam Books (uusi)
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527240977
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen13
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.