Dropsie Avenue
Ei saatavilla

Dropsie Avenue

Eisner, Will

Dropsie Avenue - Katu Bronxissa kertoo elamasta Dropsie Avenuella, New Yorkin Bronxin vuokrakasarmeissa, tyolaisperheiden huonomaineisissa ja -kuntoisissa taloissa. Se on riipaiseva tarina alueen hitaasta matkasta rappioon seka kaunistelematon kuvaus amerikkalaisessa yhteiskunnassa lasnaolevasta piilo- ja julkirasismista. Katu Bronxissa on A Contract with God -trilogian itsenainen paatososa.

Will Eisner (1917-2005) oli yhdysvaltalainen sarjakuvataiteilija, jota pidetaan yhtena tarkeimmista sarjakuvataiteen kehittajista. A Contract with God -trilogia on hanen merkittavimpia toitaan. Trilogiaan kuuluvat Talo Bronxissa (Jalava, 1982), Elinvoima (Jalava, 1987) ja Dropsie Avenue - Katu Bronxissa.

Dropsie Avenue - Katu Bronxissa on ensimmainen joukkorahoituksella suomennettu sarjakuva. Sen toteuttivat yhteistyossa KVAAK Kirja ja Kustannusosakeyhtio Sininen Janis. KVAAK Kirja koostuu joukosta suomalaisia sarjakuva-alan ammattilaisia seka aktiivisia harrastajia, jotka toimivat vastikkeetta, rakkaudesta lajiin.

Kustantaja: Sininen Jänis
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527265086
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.