Matka Arcturukseen

Lindsay, David

Maskull on kyllästynyt tylsään elämään ja janoaa seikkailuja. Spiritistisen istunnon jälkeen hänet houkutellaan mukaan avaruusmatkalle kaukaiseen Arcturukseen. Sen ainoa asuttu planeetta Hekumania tarjoaa monenlaisia ihmeitä ja erikoisia ajattelutapoja, jotka Maskullin on matkallaan kohdattava.

David Lindsayn (1876-1945) Matka Arcturukseen on kiehtova yhdistelmä mielikuvituksellista fantasiaa ja tieteiskirjallisuutta. Seikkailujen ohella se tarjoaa pohdintaa hyvästä ja pahasta, olemassaolosta sekä erilaisista filosofioista ja uskonnoista. Romaani on välillä suorastaan psykedeelinen sukellus omaperäiseen fantasiamaailmaan, jossa meidän maailmamme periaatteet eivät päde.

Matka Arcturukseen on innostanut lukuisia kirjailijoita J. R. R. Tolkienista ja C. S. Lewisista Michael Moorcockiin, Clive Barkeriin ja Alan Mooreen. Vuonna 1920 ilmestynyt romaani on englanninkielisen kirjallisuuden klassikko ja käännetty monille kielille. Suomeksi se ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa Markus Harjun taidokkaana suomennoksena.

"David Lindsay - upea kirjailija! Matka Arcturukseen on mestariteos!" - Clive Barker

"Luin Matkan Arcturukseen innolla - se kestää vertailun muihin teoksiin, se on sekä voimakkaampi että myyttisempi. [- -] Sitä ei voi lukea pelkkänä jännärinä." - J. R. R. Tolkien

"Yksi vuosisadan mahtavimmista kirjoista." - Colin Wilson

 

Kustantaja: Nysalor-kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527275689
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.