Vanhene rohkeasti

Kauhanen-Simanainen, Anne

Vanhene rohkeasti -kirja on vahvaan tietopohjaan, havaintoihin ja kokemukseen pohjautuva henkilökohtainen kannanotto rohkean vanhenemisen puolesta ikääntymistä hylkivää ja torjuvaa kulttuuria, asenteita ja epäkohtia vastaan.

Vanheneminen pelottaa monia. Tämä kirja edustaa muutoksen ääniä ja pyrkii muuttamaan näkökulmaa niin, että ikääntyminen voidaan nähdä voimavarana, luonnollisena mahdollisuutena vapautumiseen, henkiseen kasvuun ja uusiutumiseen. Kirja käsittelee myös käytännön asioita, kuten asumisratkaisuja, työelämän muutostarpeita, oikeutta päättää itse omista asioista, kulttuurin ja sosiaalisten suhteiden merkitystä sekä teknologian hyödyntämistä.

Kirja sopii paitsi omaa tai läheisensä vanhenemista pohtivalle, myös syntymä- tai eläkelahjaksi, ikääntyvien parissa työskenteleville tai vain yhteiskunnan muutoksesta kiinnostuneelle.

Anne Kauhanen-Simanainen (s. 1952) on valtiovarainministeriössä myöhemmän uransa tehnyt valtiotieteen maisteri ja tietoasiantuntija, joka eläkkeellä ollessaan toimii edelleen yrittäjänä ja kirjoittajana. Vanhenemisen ongelmat ovat saaneet hänet perehtymään laajasti asiaan, johon hän kannustaa jokaista hankkimaan tietoa ja valmentautumaan hyvissä ajoin.

 

Kustantaja: Basam Books (uusi)
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337295
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.