Juoksen, siis olen

Hemmilä, Jari

Ihminen oppii juoksemaan konttaamisen ja kävelyn jälkeen, joten ihmiselle juokseminen edustaa jalostuneinta tapaa liikkua luonnollisella tavalla. Juoksu itsessään voi kuitenkin olla paljon enemmän kuin vain luontainen liikuntamuoto, ja tällöin juoksemisen ulkoiset arvot jalostavat ja herkistävät ihmisen sisäisen juoksumaiseman kohti ulkoista elämänviisautta.

Kirjan Juoksen, siis olen kappaleissa käsitellään filosofisella tavalla juoksemisesta ihmisen elämään oivallettavia arkiaiheita, kuten keskeneräisyys, läsnäolo, toveruus, epäilys ja riippuvaisuus. Kirjan tavoitteena on osoittaa lukijalle juoksemisen tarjoamat mahdollisuudet kehittää sisäistä sielunmaisemaa kohti henkevöityviä ulkoisia arvoja.

Jari Hemmilä (s. 1959) aloitti juoksemisen varsinaisesti vuonna 1973 ja 47 vuoden aikana hän on juossut yli 200 000 kilometriä. Vuosikymmenen aikana juokseminen on ollut kiinteällä tavalla osa hänen elämäänsä niin juoksijana, valmentajana, luennoitsijana kuin toimittajanakin. Kilpajuoksijana Jari Hemmilä voitti 1980-luvulla Suomen mestaruuksia ja edusti Suomea maaotteluissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337332
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.