Sudenpentujen käsikirja esimiehille

Roth, Pia-Christina


Millainen on hyvä johtaja? Kuunteleva, johdonmukainen, tasapuolinen, rehellinen. Useat hyvän johtajan ominaisuudet ovat nimenomaan sosiaalisia taitoja ja kykyä huomioida sosiaalisia tunteita.

Saarenpään ja Rothin teos Sosiaaliset tunteet työelämässä on nimensä mukaisesti sudenpentujen käsikirja esimiehelle, joka tahtoo kehittyä taitavammaksi sosiaalisilta taidoiltaan.

Teos opastaa hyviin esimiestaitoihin viiden keskeisen sosiaalisen tunteen kautta. Arvostetuksi tulemisen tunne, psykologisen perusturvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuuden tunne, vaikuttamisen tunne ja reiluuden tunne ovat työelämän perustunteita, jotka ovat ratkaisevassa asemassa työntekijän sitoutumisessa tehtäväänsä. Hyvä esimies huomioi jokaisen työntekijänsä kohdalla nämä tunteet yksilöllisesti ja saa näin alaisensa kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa.

Jari Saarenpäällä on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä. Hänen erityinen osaamisalueensa on muutostilanteiden johtaminen.

Hallinto- ja kasvatustieteiden maisteri sekä henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntija Pia-Christina Roth tekee Piachante-yrityksensä kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET -valmennuksia, Team & Executive/ Business coachingia (ICF), tunnetaitovalmennuksia ja sisällöntuotantoa. Lisäksi hän on kouluttaja, puhuja ja kirjailija.
Kuvittaja: Salla Lehtipuu
Alaotsikko: Vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset tunteet työelämässä
ISBN: 9789527337653
Kieli: Suomi
Paino: 238 grammaa
Julkaistu: 2020-01-01
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 144

Kustantaja: Basam Books (uusi)
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337653
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 69.11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.