Salattu raamattu
Ei saatavilla

Salattu raamattu

Vehreävesa, Pertti

Raamattu on mysteerikertomus!

Pyhä kirja kuvaa vertauskuvin yhden ihmisen mielen matkaa aineellisen erillisyyskokemuksen kautta Valoon ja Ykseystietoisuuteen. Jeesus on esimerkki tulevaisuuden ihmisen ajattelutavasta ja toiminnasta. Kun Maria ja Joosef - nainen ja mies; tunne ja järki - yhdistyvät meissä tietoisesti, puhtaan rakkauden hengessä, voi ykseystietoisuuden lapsi syntyä mielemme talliin neitseellisesti.

Raamatun kertomukset avautuvat, kun lukija ymmärtää niiden kuvaavan aineen takana piilevää energeettistä todellisuutta ja ykseyttä. Me olemme Nooan arkki, jonka kyydissä kulkevat kaikki ominaisuutemme: niin inhimilliset kuin eläimellisetkin. Vedenpaisumuksen, tunne-elämämme puhdistamisen avulla voi arkkimme kohota vuorelle, avarien ja laajojen näkymien ääreen. Me olemme tuhlaajapoika, joka on unohtanut alkuperänsä, mutta palaa kotiin.

Pertti Vehreävesa on taiteilija ja arkkitehti joka inspiroitui tutkimaan Raamatun kertomuksia vuonna 2012. Salattu Raamattu syntyi seitsemässä vuodessa, kahdentoista käskynhaltijan alaisuudessa, hiljaisuuden vallitessa, vuoren sisältä löytyneistä valmiista kivistä...

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337691
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.