Ensimmäinen ero

Svensk, Tiina

Ensimmäinen ero tarjoaa työkaluja erosta selviämiseen. Se on muistutus siitä, ettei rakkaus lopu, vaikka parisuhde päättyy.

Nuorena aikuisena koetut ensimmäiset erot ovat kokemuksia, jotka voivat nostaa pinnalle paljonkin käsiteltäviä asioita: kipupisteitä ja haasteita. Kirjoittaja Tiina Svensk pohtii rakkautta ja siihen liittyviä yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä nuoren aikuisen näkökulmasta.

Svensk on haastatellut kirjaansa varten laajan joukon suomalaisia eturivin asiantuntijoita. Muun muassa eroasiantuntija Marianna Stolbow, pariterapeutti Elina Tanskanen sekä seksuaaliterapeutti Marja Kihlström tarjoavat kukin oman näkökulmansa eroprosessiin.

Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa ottamaan vastuu omasta kokemuksestaan ja tunteistaan, sekä vahvistaa omanarvontuntoa ja itsemyötätuntoa eron jälkeen. Kirja toimii myös vertaistukena hetkeen, joka voi olla nuoren aikuisuuden ja parikymppisyyden suurin tai ensimmäinen kriisi.

Tiina Svensk on helsinkiläinen toimittaja ja joogaopettaja, joka haluaa valaa maailman täyteen rakkautta.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527337905
Kirjastoluokka: 14.8
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.