Iho jota rakastat

Brückler, Veera

Rennompaa ja huolettomampaa otetta ihonhoitoon!

Haluaisitko tasapainoisen ja kauniin ihon, jossa sinulla on itsevarma olo myös ilman meikkiä? Näkyviä ja tuntuvia tuloksia on mahdollista saavuttaa käyttämättä ihonhoitoon tolkuttomasti aikaa ja rahaa.

Iho, jota rakastat on ihonhoito-opas, jonka avulla löydät oikean tavan hoitaa ihoasi - yksinkertaisesti, systemaattisesti ja luonnollisesti, ongelmien juurisyyt taklaten.

Kirja esittelee tiiviisti ja selkeästi kaiken, mitä sinun tulee ihonhoitoon liittyen tietää: perustiedot kehon ja ihon toiminnasta, käytännönläheiset vinkit. Opit ymmärtämään, mitä ihosi kulloinkin tarvitsee. Informaatiotulvan ja hajanaisen tiedon sijasta saat tuloksia. Ja rauhan ihosi suhteen.

Kirjoittajat ovat kokonaisvaltaisen ihonhoidon pioneereja, jotka tunnetaan ihonhoitoa mullistavasta TwistBe-yrityksestä sekä Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta. Biologian, ravitsemuksen ja kosmetiikan asiantuntemuksensa sekä käytännön asiakastyön pohjalta he ovat kehittäneet ainutlaatuisen, pitkäkestoisia tuloksia tuottavan ihonhoitometodin.

Kiireisinä äiteinä ja yrittäjinä kirjoittajat ymmärtävät, millaista on elää kuormittavan arjen keskellä, kun omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ei tunnu jäävän riittävästi aikaa. Työssään heitä ajaakin eteenpäin aito halu auttaa ihmisiä saamaan tuloksia ihonsa hoidossa.

www.twistbe.fi

"Ihoni on talla hetkella lahes virheeton. Olen oppinut tunnistamaan ihoni tarpeita ja muuttamaan käyttämiäni tuotteita ja ruokavaliotani niiden mukaan. Kiitos ihanat!"

"Ihoni ei ole voinut näin hyvin sitten yläasteen, vaikka ihonhoitorutiinini on simppelimpi ja käytän vähemmän tuotteita kuin koskaan."

"Vielä reilu kuukausi sitten kasvojeni ihoni oli ihan kamalassa kunnossa - atopiani ei ollut vielä kertaakaan aikuisiällä yltynyt niin pahaksi kuin tänä talvena. Teidän ansiostanne ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan! Ihoni on niin kosteutettu ja ihana, että olen mieluummin jopa kokonaan ilman kasvomeikkiä."
Kirjailija:
Veera Brückler
Annina Francioso
Kati Partanen
Alaotsikko: Opas, joka muuttaa kaiken, mitä ihonhoidosta ajattelit
ISBN: 9789527337936
Kieli: Suomi
Paino: 692 grammaa
Julkaistu: 2020-01-01
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 274

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337936
Ilmestymisvuosi: 2020
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.