Minun silmäni näkevät

Beck, Zoe

Vuoden jännitysromaani Saksassa!

Älä pelkää, sinusta pidetään huolta. Kuolemanvarmasti.

Eurooppa tulevaisuudessa: rannikkoseudut ovat veden peitossa, pandemiat ovat koetelleet väestöä, ja luonto valtaa asumattomiksi muuttuneita alueita takaisin itselleen. Elämää hallitaan algoritmeilla, teknologia ja lääketiede ovat huippuunsa kehittyneitä, ja näennäisesti asiat ovat hyvin - ainakin niin kauan kuin kansalaiset eivät esitä kysymyksiä...

Megakaupungiksi muuttuneessa Saksan Frankfurtissa asuva, sukujuuriltaan suomalainen Liina Järvinen työskentelee yhdessä viimeisistä valtiosta riippumattomista uutistoimistoista. Työn vaarallisuus konkretisoituu Liinalle, kun hänen esimiehensä joutuu vakavaan onnettomuuteen ja samaan aikaan toinen totuusmedialle työskennellyt toimittaja kuolee. Käy ilmi, että kummallakin oli työn alla sama, erittäin tulenaraksi luokiteltava juttu. Alkaessaan tutkia asiaa Liina joutuu katsomaan uusin silmin myös omaa tarkoin varjeltua salaisuuttaan.

Minun silmäni näkevät on tulevaisuuteen sijoittuva trilleri, jossa liikutaan myös Suomessa, Tampereella. Teos palkittiin Saksassa vuoden 2020 parhaana jännityskirjana ja se sai vuonna 2021 parhaan poliittisen jännitysromaanin palkinnon sekä Berliner Krimifuchs -dekkaripalkinnon.

Zoe Beck kuuluu Saksan tämän hetken merkittävimpiin jännityskirjailijoihin, ja Minun silmäni näkevät on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.

 

Kustantaja: Huippu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527409114
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.