Egyptin salaisuuksien jäljillä

Brunton, Paul

Paul Brunton (1898-1981) oli lehtimies, kirjailija ja totuudenetsijä, hän oli mies, joka halusi tietää. Tehtyään matkan Intiaan, hän kirjoitti kirjan Salaista Intiaa etsimässä ja tämä Egyptin salaisuuksien jäljillä on kirjoitettu Intian matkan jälkeen. Tämä teos kertoo kohtaamisista mitä erilaisimpien ihmisten kanssa Egyptissä ja heidän erilaisista "maagisista" kyvyistään. Kirjan keskeisin kohtaaminen tapahtuu sfinksin luona Suuressa Pyramidissa, jossa hän vietti yön mietiskelyssä. Lopuski hän kohtaa suuren tietäjän Adeptin, jota on kuvattu teoksen viimeisessä luvussa. Kirja on mitä mielenkiintoisin kertomus Egyptin muinaisesta historiasta, Egyptin muinaisesta mysteeriuskonnosta, josta Egypti oli kuuluisa yli senaikaisen maailman: Egyptiin tultiin oppimaan, parantumaan sairauksista ja etsimään elämän totuutta. Ja monet maailman historiaan vaikuttaneet suuret persoonat kuten Mooses, Sofokles, Solon, Cicero, Herodotos ja Pythagoras ym. saivat vihkimyksen juuri Egyptissä.

Pyramidit ja sfinksi ovat maailman suurimpia ihmeitä. Niitä on tultu katsomaan kaikkialta maailmasta halki vuosisatojen ja niitä tullaan katsomaan tänä päivänäkin samalla tavalla ihmetellen ja hämmästellen niiden massiivista suuruutta ja ylevää kauneutta. Ja monen sydämeen nousee edelleen kysymys, miksi pyramidit ja sfinksi on rakennettu ja mikä on ollut niiden tarkoitus.

Tässä uudessa ja raikkaassa modernissa suomennoksessa on myös aiemmista painoksista poisjätetyt sivut.

Kustantaja: Kirjakeidas
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529246830
Ilmestymisvuosi: 2009
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Maat:Turkki ja Lähi-Itä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.