Ei mikään
Ei saatavilla

Ei mikään

Närhi, Kati

“Pitäisikö radiosta kieltää kaikki surulliset viihdeohjelmat?”

Kati Närhin aikuisten sarjakuva kertoo pikkukaupungista, jonka halvaannuttaa merkillinen alakulo. Vuorotellen kaupunkilaiset alkavat potea kummallisia oireita. Rouva Flan aistii edesmenneen miehensä läsnäolon, Herra Lunni ei kykene tuntemaan enää iloa taidekokoelmastaan, katukylttien tekstit muuttuvat tunnistamattomiksi ja Madagaskarin perheen pikku tyttäret huomaavat ajattelevansa vaarallisia ajatuksia. Kylmä viima peittää koko kaupungin.

Kuvittaja ja sarjakuvataiteilija Kati Närhin sarjakuva virittää vinksahtaneen ja elokuvallisen stilltunnelman äärimmilleen ja jättää lukijan pohtimaan syitä kuvien takana. Tarkkaan harkittu värimaailma ja tiukat kuvalliset leikkaukset eivät päästä vastaanottajaa helpolla, vaan pakottavat pysähtymään.

Kati Närhiltä on aikaisemmin julkaistu sarjakuvakirjat Seitsemäs vieras (WSOY 2015), Mustasuon Mysteeri (WSOY 2012), Saniaislehdon salaisuudet (WSOY 2010) ja Hanki Elämä (Sarjamania 2001), sekä lasten kuvakirja Alpi Kevätkuono ja kadonnut ystävä (WSOY 2006). Närhi on myös kuvittanut monia kirjoja, kuten Paula Norosen kirjoittamaa Yökoulu-sarjaa.

Kati Närhi sai Sarjakuva Finlandian 2015 kirjasta Seitsemäs vieras.

 

Kustantaja: Närhi Kati
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529429028
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.