Lupa olla julma
Ei saatavilla

Lupa olla julma

Turpeinen-Saari, Pirkko

Mitä jos meille puhuttaisiin totta?

Kun yksi Euroopan maa pirstotaan pommeilla ja väkivallalla, media kertoo, että kyseessä on rauhanoperaatio, jossa paha saa palkkansa ja hyvyys voittaa.

Jos poliitikot ja uutisten tekijät puhuisivat totta, media olisi paljastanut Kosovon ja Bosnian kansanmurhat - NATO-miehityksen aikana ja YK:n valvonnassa tapahtuneen ihmisoikeuskatastrofin.

Miksi meille on valehdeltu? Mitä ihmettä Suomen poliitiselle johdolle ja vastuullisille journalisteille on tapahtunut? Ovatko ne kiinteä osa läntistä aivopesukonetta?
Tämän kirjan tarkoitus on viedä sinut keskelle Jugoslavian hajottamisen kauheuksia, jotka valheiden verkko on peittänyt.

Olen psykiatri, ylilääkäri emerita, ex-kansanedustaja ja tietokirjailija. Olen toiminut Euroopan neuvoston kidutusta ja ihmisarvoa alentavaa kohtelua ja rankaisemista tutkivan CPT-komitean psykiatrian asiantuntijana.

Tein tämän kirjan, koska minun elämäntyöni syvin sisältö on ollut ihmisoikeuksien puolustaminen. Niiden massiivinen rikkominen, jopa kansanmurhat kätketään loistavalla propagandalla. Toivon, että tosiasioiden paljastaminen hillitsisi väkivaltaa ja vaikeuttaisi uusien sotien sytyttämistä.

Pirkko Turpeinen-Saari

 

Kustantaja: muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529435661
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.