Seikkailuni kapteeni A.E.G. Nissisen kanssa sen seitsemällä merellä

Kärme, Pastori

Episodimaisesti kirjoitetussa ja rikkaasti kuvitetussa lastenkirjassa sukelletaan mielikuvituksellisen outoon maailmaan, jossa autiotaloissa asustaa ystävällisiä hirviöitä, mutaojassa seilaa julmia ojarosvoja ja liiaksi vahva kahvi voi herättää kuolleetkin kaduille haahuilemaan.

Tarinat sijoittuvat pääosin Keravan ja Savion maisemiin, mutta tutut paikat on haluttu nähdä lasten, leikin ja mielikuvituksen kautta. Vanha muuntaja muuttuu Noitakuninkaan torniksi ja salaojaputkessa asuu esihistoriallinen ojalisko Örvelöinen.

Mukana menossa pyyhältää myös Pastori Kärmeen sarjakuvallisista tuotoksista tuttu Kanamies - Kouvolan kautta Keravalle paluumuuttanut supersankari, jonka supervoimiin kuuluu myös kyky munia ihan tavallisia kananmunia.

Pastori Kärme on keravalainen graafikko, kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Taiteilijanimestään huolimatta ateistiksi tunnustautuvan Kärmeen siviiliammatti ei liity millään lailla kirkkolaitokseen. Kärme toimii helsinkiläisen mainostoimiston AD:na ja seikkailee välistä niin teatteripuvustuksen, kuin muunkin poikkitaiteellisen kulttuurityön parissa.

Kirjan tarinat on alun perin kirjoitettu Keravan Taidemuseon järjestämille tarinallisille taidetyöpajoille rungoksi ja taustatarinaksi. Pastori Kärme oli mukana ohjaamassa työpajoja talvella 2008. Teos oli myös perustana Hyvinkääläisen Teatteri Päivölän kesän 2010 hulvattomimmassa lastennäytelmässä "Kapteeni A.E.G Nissinen".

 

 

Kustantaja: Keravan Taide- ja Kulttuuriyhdistys
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529642403
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.