Läsnäolon voima
Ei saatavilla

Läsnäolon voima

Tolle, Eckhart

Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä.
Ajatus on vain sen pienen pieni osanen.
Oivallat, että kaikki todella merkitsevä –
kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha –
nousee mielen tuolta puolen.
Alat herätä.

Läsnäolon voima vie lukijansa matkalle henkisiin ulottuvuuksiin. Vaikka matka on haastava, Eckhart Tolle viitoittaa tietä selkeästi kysymysten ja vastausten avulla.

Tällä matkalla sinulle paljastuu, että voit vapautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista tässä ja nyt. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi – sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Löydät elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kärsimys, kiire ja murhe lakkaavat. Elämäsi muuttuu.

Läsnäolon voima on jo osoittautunut yhdeksi tärkeimmistä viime aikoina kirjoitetuista henkisistä teoksista. Se on ollut New York Timesin bestseller-listalla ja se on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle.

Eckhart Tolle on aikamme henkinen opettaja, joka ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan ja seminaareissaan hän yhdistää yksinkertaisen mutta syvällisen sanomansa vanhojen henkisten mestarien ajattomaan selkeyteen: On olemassa tie kärsimyksestä rauhaan. Saksalaissyntyinen Tolle asuu nykyään Vancouverissa, Kanadassa ja tekee opetusmatkoja ympäri maailmaa.

Kustantaja: Basam
Sidosasu:
ean: 9789529842704
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.