Minä, Parkison ja tyota

Kivimäki, Jussi

"Kirjan tekijä toimi lähes kolme vuosikymmentä suuren kustantamon johtotehtävissä, kunnes alle 50-vuotiaana sai tietää sairastavansa parantumatonta Parkinsonin tautia. Kirjassaan hän kertoo suorasukaisesti, ketään kumartamatta hermoja raastavista tutkimuksista taudin toteamiseksi.

Eläkkeelle jäätyään hän ryhtyi rohkeasti ja uteliaana uusiin hankkeisiin. Rakkaus kirjaan vei hänet ystävineen perustamaan Jyväskylän kirjamessuja. Lämminhenkinen, tekijänsä näköinen kirja on täynnä muistikuvia työvuosilta, kalareissuilta ja uusista harrastuksista. Vahvalla huumorilla silatun ja sujuvasti etenevän tekstin takana on vakava viesti kaikille parantumattomasti sairaille. Sama viesti, jonka tekijä ensimmäisen kerran antoi vieraillessaan television Akuutti-ohjelmassa vuonna 2007 "Käyttäkää päätä ja jalkoja, harrastakaa mitä tahansa muuta kuin sairauttanne."

Kirja on suositeltava lukukokemus kaikille sairaille ja terveille.

Kustantaja uskoo, että kirjan rohkea tyyli ja tämän päivän epäkohtiin puuttuminen saa median kiinnostumaan. 

Kustantaja: Jonnaco Oy
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529983926
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.