August Jessor: Tyrskylä

Hed, Mikael; Sarno, Jaakko

August Jessor - vastavalmistunut poliisi - on saanut koulutustaan vastaavaa työtä. Hänet on valittu nimismieheksi kaukaiseen Tyrskylään. Intoa Jessorilla riittää, mutta harmillisesti pienen kalastajakylän rikollisuus on sangen vaatimatonta lajia. Pian Jessor kuitenkin havaitsee, että jokin kylässä haiskahtaa - ja pahasti. Pieneltä vaikuttava rötös johdattaa Jessorin todelliselle rikosapajalle. Tämän rikosvyyhdin selvittäminen uhkaa vaarantaa tuoreen nimismiehen uran - ja jopa hengen.

Mikael Hedin ja Jaakko Sarnon esikoisteos jatkaa klassisen seikkailusarjakuvan perinteitä. Kirjan sisältämä tarina on nähty aiemmin verkkosarjakuvana ja se julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.

Tässä kirjassa on myös nelisivuinen Lauri Konttorin piirtämä Kapteeni Koukkuparta saalistaa jälleen -tarina, joka kertoo Tyrskylän legendaarisesta merirosvokapteenista, joka epäonnekseen sattui syntymään pari vuosisataa liian myöhään.

 

Kustantaja: Taikapaja
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529993222
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.