Kerro minulle, Zorbas (kansilehdetn)
Ei saatavilla

Kerro minulle, Zorbas (kansilehdetön)

Kazantzakis, Niko

Alexis Zorbas on kreikkalainen työmies, joka pestautuu kirjaviisaan filosofin ja kirjailijan palvelukseen. Miehet matkustavat yhdessä Kreetalle pyörittämään kirjailijan omistamaa hiilikaivosta.

Palkollisesta tulee hiljalleen isäntänsä opettaja: Zorbas on elämänilossaan ja heittäytymiskyvyssään lähes vertaansa vailla oleva hahmo, rehevä kansanihminen ja esikuvallinen nautiskelija.

Välitön ja monin tavoin estoton Zorbas osaa ottaa kaiken irti arjesta – työstä, vapaa-ajasta, naissuhteista. Romaani pursuaa elämäniloa kreikkalaisin maustein, myös silloin kun se yltyy hurjiksi ja kohtalokkaiksi vastoinkäymisiksi.

”Valloittavammin, haltioituneemmin tuskin voidaan näitä kysymyksiä kuvata kuin Kazantzakis meren syleilemän Kreetan kukkien tuoksussa, saaren intohimoisten, alkukantaisten, hyvien ja pahojen ihmisten keskellä, kuvaelmina, jotka vaihtelevat puhtaimmasta lyriikasta luonnonmystiikkaan, grosteskiin ja veridraamaan.”
Toini Havu, Helsingin Sanomat

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: Kazker1968
Ilmestymisvuosi: 1968
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.