Loistohotelli

Simon, Claude

Flanderin tien tekijänä ja innostavana esitelmöitsijänä Claude Simon on tullut suomalaiselle yleisölle tutuksi Ranskan uuden kirjallisen tyylin henkilöitymänä. Tämä romaani, Loistohotelli, tuo kuitenkin esiin uusia puolia Simonista kirjailijana. Yhtä monitasoisena ja tyylillisesti rohkeana kuin Flanderin tie, tämä romaani on vielä selkeämmäksi kiteytynyt, dramaattisempi -- samalla kun siihen punoutuu omalaatuinen runollinen juonne.

Romaanin ulkonainen tapahtuminen keskittyy 48 tuntiin Barcelonan kaupungissa Espanjan sisällissodan aikana. Anarkistit ovat vallalla, kommunistien joukot voivat tulla minä hetkenä tahansa. Kukaan ei tiedä kuka johtaa ketä -- kuumeisen sekasortoinen asiantila joka Simonin mielestä vastaa sodan perusolemusta. Tätä asetelmaa vasten yksityiset aistimukset syöpyvät mieleen viiltävän vahvoina, vailla nähtäviä yhteyksiä tai selityksiä.

Romaani jakatuu viiteen, toistensa kanssa yhteenpunoutuvaan jaksoon.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: Simloi1965
Ilmestymisvuosi: 1965
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.