Tartu tilaisuuteen (antikvaari)
Ei saatavilla

Tartu tilaisuuteen (antikvaari)

Bellow, Saul

Tommy Wilhelm, oikealta nimeltään Wilhelm Adler, on elämässään pettynyt, kaiken menettänyt mies. Takana ovat haaveet filmitähden urasta, menestyksestä ja maineesta. Nyt hän asuu erossa vaimostaan newyorkilaisessa hotellissa. Vielä kerran hän uskoo löytäneensä tilaisuuden, tarttuu siihen - ja menettää senkin mitä hänellä vielä on.
Maailmassa jossa hän elää menestys on ihmisen arvon mitta ja olemassaolon tae, ja menestyksen mittana on raha. Tommylla ei ole mitään ja tässä maailmassa se on häpeäksi. Hänen tarinansa on kertomus tyhjiin raukeamisesta ja alennuksesta; se panee kysymään, mikä on tavallisen, lahjattoman ihmisen paikka nyky-yhteiskunnassa.

Tartu tilaisuuteen on siis moraliteetti mutta ei toki moralisoiva. Se on tiivis, mukanaan vievä kertomus muutamasta tunnista New Yorkin sydämessä. Ja se on kirja, joka on poikkeuksellisen tosi ja nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

"Bellow on mestarillinen kertoja. Hän punoo pienistä, mitättömistä tilanteista henkilönsä ympärille vähitellen kiristyvän silmukan... Kokonainen ihmiskohtalo avautuu lukijalle sen aamupäivän mittaan, jona hänellä on tilaisuus seurata Wilhelmin elämää."
-Harry Sundqvist, Suomenmaa

 

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: bell69
Ilmestymisvuosi: 1982

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.