Talismaani (sid) ja Pimeyden talo (sid.)

Talismaani (sid) ja Pimeyden talo (sid.)

King, Stephen & Straub, Peter

Stephen Kingin huikeat teokset kovakantisina. Näitäpä et iskemättöminä muualta löydä!

 

Talismaani:
12-vuotias Jack Sawyer on elämänsä vaikeimman tilanteen edessä. Mikäli hän löytää tiensä toiseen universumiin ja etsii käsiinsä Talismaanin, hän voi pelastaa kuolemaisillaan olevan äitinsä ja tuhota heitä uhkaavan vihollisen. Mutta Talismaanin löytäminen ei ole helppoa. Jackin pitää kulkea paitsi halki maan, myös toisen maailman, Territorioiden. Jack törmää siellä eräänlaisiin paralleeli-ihmisiin, joilla on outoja yhtymäkohtia toisessa maailmassa elävien tuttujen kanssa. Vain harvoilla on kyky siirtyä maailmasta toiseen, mutta Jack ei ole ainoa. Myös hänen edesmenneellä isällään oli sama taito. (teksti: risingshadow.fi)

Pimeyden talo:
Jatkoa Talismaanille

12-vuotias Jack Sawyer on elämänsä vaikeimman tilanteen edessä. Mikäli hän löytää tiensä toiseen universumiin ja etsii käsiinsä Talismaanin, hän voi pelastaa kuolemaisillaan olevan äitinsä ja tuhota heitä uhkaavan vihollisen. Mutta Talismaanin löytäminen ei ole helppoa. Jackin pitää kulkea paitsi halki maan, myös toisen maailman, Territorioiden. Jack törmää siellä eräänlaisiin paralleeli-ihmisiin, joilla on outoja yhtymäkohtia toisessa maailmassa elävien tuttujen kanssa. Vain harvoilla on kyky siirtyä maailmasta toiseen, mutta Jack ei ole ainoa. Myös hänen edesmenneellä isällään oli sama taito.

Idyllisessä French Landingin kaupungissa on tapahtunut sarja petomaisia murhia, jotka muistuttavat vuosikymmeniä aiemmin riehuneen mielipuolen surmatöitä. Poliisipäällikkö Dale Gilbertson joutuu pyytämään avukseen Jack Sawyerin, entisen etsivän, jonka poikkeuksellisiin kykyihin hän on tutustunut aiemmin. Mutta Gilbertson ei osaa aavistaakaan, millaisia kykyjä juuri näiden rikosten ratkaiseminen vaatii – eikä myöskään sitä, millaiset edellytykset juuri Jackilla on ratkaista ne.

Kaksikymmentä vuotta aiemmin Jack matkasi toiseen universumiin pelastaakseen äitinsä. Jack ei enää muista mitään seikkailuistaan toisessa maailmankaikkeudessa, mutta kuultuaan French Landingin surmista hän alkaa nähdä ja kokea outoja asioita. Lopulta Jack joutuu palaamaan toiseen universumiin. Sieltä hän saa voiman ja rohkeuden astua hylätyn metsätien päässä olevaan pelottavaan taloon ja kohdata pahat henget, jotka suunnittelevat maailmojen tuhoa. (teksti: risingshadow.fi)

 

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: kingx2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.