YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hyeenan päivät

Turunen, Saara

Onko mahdollista saada lapsi ja säilyttää silti itsensä?

"En ollut suostunut uskomaan, että elämä ilman lasta olisi tyhjää, olin vakuutellut itselleni, ettei niin ollut, mutta nyt joudun myöntämään, että ehkä sittenkin niin on. Elämässäni on aukko, siitä puuttuu jotakin."

Saara Turusen Hyeenan päivät kuvaa lapsettomuutta, raskautta sekä lisääntymiseen liittyviä kysymyksiä. Omaperäinen ja tarkka kerronta havainnoi elämänvalintoja, niiden seurauksia ja kaiken hetkellisyyttä. Raikas ja suorasukainen teos johdattaa lukijan pohtimaan ihmiselämän ruumiillista ulottuvuutta sekä äidiksi tulemisen ristiriitaisuutta. Miksi mielikuvat äitiydestä herättävät niin usein vastenmielisyyttä, vaikka lasta kuitenkin toivoisi? Onko mahdollista samaan aikaan antautua äitiydelle ja säilyttää itsensä?

Saara Turunen (s.1981) on yksi tämän päivän arvostetuimmista kirjailijoista. Hänen esikoisteoksensa Rakkaudenhirviö sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon, hänen toinen romaaninsa Sivuhenkilö aiheutti pienoisen myrskyn kotimaisessa kirjallisuuskeskustelussa ja hänen viimeisin romaaninsa Järjettömiä asioita oli arvostelu- ja myyntimenestys. Turunen tunnetaan lisäksi teatterintekijänä. Hänen teoksiaan on käännetty useille eri kielille ja esitetty ympäri maailmaa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520460198
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.