Batman - Europa Deluxe
Ei saatavilla

Batman - Europa Deluxe

Casali, Matteo et al.

Yön Ritarilla on vastassaan vihollinen, jota hän ei voi voittaa. Häneen on tartutettu virus, joka vie sekä järjen että hengen. Elinaikaa on viikko. Tartunnan saaneita on ainoastaan kaksi. Toinen uhreista on vanha tuttu murhanhimoinen mielipuoli, Jokeri.

Viruksen kehittäjän ja vastalääkkeen löytääkseen verivihollisten on pakko tehdä yhteistyötä ja luottaa toisiinsa. Makaaberit vihjeet kiidättävät kaksikkoa ympäri Eurooppaa, Berliinin kujilta ja Prahan toreilta Pariisin katakombeihin, ja sieltä kohti lopullista välienselvittelyä...

Batmanin ja Jokerin lisäksi tämä mielipuolinen odysseia yhdistää Uuden ja Vanhan maailman sarjakuvantekijät. Matteo Casalin ja Brian Azzarellon kirjoittaman tarinan kuvittajina toimivat amerikkalainen supertähti Jim Lee ja eurooppalaiset alan huiput Giuseppe Camuncoli, Diego Latorre ja Gerard Parel. Kirja sisältää kaikki alkuperäisen minisarjan neljä osaa.

 

Kustantaja: RW Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9788833041230
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.