Oikeuden Puolustajat 3 - Atlantiksen valta
Ei saatavilla

Oikeuden Puolustajat 3 - Atlantiksen valta

Johns, Geoff & Reis, Ivan

Atlantiksen sotajoukot iskevät! Ennen Vesimieheksi ryhtymistään Arthur Curry oli Atlantiksen kuningas. Taikauskoiset ja pintaeläjiä vihaavat atlantislaiset eivät kuitenkaan voineet hyväksyä hallitsijaa, joka on puoliksi ihminen. Oikeuden Puolustajiin liittyessään Vesimies jätti Atlantiksen taakseen ja luovutti valtaistuimen velipuolelleen Ormille, joka myös Merimestarina tunnetaan. Siitä lähtien merenalainen maailma on elänyt epämukavassa rauhassa pintamaailman kanssa. Tähän asti.

Maailman mahtavimpien sankareiden ollessa kiireisiä toisaalla salaperäinen taho onnistuu ajamaan kaksi maailmaa sodan partaalle asti. Kuolonuhreja kertyy, ja Atlantiksen täysimittainen invaasio vaikuttaa väistämättömältä. Vain Oikeuden Puolustajat voivat estää verisen yhteenoton, joka voisi tuomita lukemattomia ihmisiä vetiseen hautaan.

Suosiota nauttivaan tekijäkaartiin kuuluvat Geoff Johns, Ivan Reis, Paul Pelletier ja Tony S. Daniel. Teos sisältää valtavia taisteluita maiden ja merien hallinnasta tapahtumien liikkuessa Metropoliksen pilvenpiirtäjistä Gotham Cityn kaduille ja aina valtamerien synkimpiin syvyyksiin asti.

 

Kustantaja: RW Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9788869712784
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.