Istumme ilokivelle. Sata suomalaista yksinlaulua

Djupsjöbacka, Gustav

Liedeiksi kutsutaan lyyrisiä yksinlaulusävellyksiä, joille on ominaista runon ja melodian kiinteä suhde. Useimmille lied tuo mieleen saksalaisen kielialueen suuret säveltäjänimet kuten Schubertin ja Schumannin, mutta vain harva tuntee suomalaista liedperinnettä.

Istumme ilokivelle on ensimmäinen kattava esitys tärkeimmistä suomalaisista liedteoksista. Gustav Djupsjöbacka käsittelee poikkeuksellisella asiantuntemuksella paitsi Kilpisen, Merikannon, Rautavaaran, Sibeliuksen ja monien muiden sävellyksiä, myös mm. Koskenniemen, Leinon ja Runebergin runoja. Mukana on runsaasti havainnollisia nuottiesimerkkejä.

Djupsjöbacka on toiminut vuodesta 1988 lähtien Sibelius-Akatemian liedmusiikin lehtorina. Hän on tehnyt yhteistyötä useimpien suomalaisten huippulaulajien kanssa, levyttänyt ja esiintynyt runsaasti sekä pitänyt saksalaisissa korkeakouluissa useita mestarikursseja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510253397
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 38297
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.