YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Betoni-33 inspiroivaa ideaa

Zacke, Susanna

Luja ja edullinen betoni sopii materiaaliksi niin ulko- kuin sisätiloihin. Kulutusta kestävät esineet, koristeet, astiat ja jopa kalusteet syntyvät muottien avulla yhden päivän aikana,vaikka et olisi betonisäkkiin ennen koskenutkaan. Sekoittaminen on helppoa, ja kuivumisen jälkeen betoniprojektisi on heti valmis.

Perinteinen rakennusmateriaali on kokenut uuden tulemisen pihoissa ja puutarhoissa, joissa betoni paljastaa usein herkemmän puolensa. Aikuisten muovailuvahasta voi muottien avulla luoda melkein mitä tahansa pienistä koruista suurempiinkin hankkeisiin. Muotteja kehitellään niin puusta ja vanerista kuin vanhoista hansikkaista, purkeista, ruukuista kuin sangoista. Betonin harmaata pintaa voi lisäksi koristella luonnonkivillä, kaakeleilla tai posliininpaloilla.

Betoni-kirjassa esitellään 33 erilaista betoniprojektia, joiden parissa riittää niin luomisen riemua kuin tekemisen iloa - vaikka koko perheelle. Alkuun päästyäsi keksit pian omiakin betoni-ideoita!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510359280
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 66.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.