Aika laulaa lapsen kanssa: Polkuja lastenmusiikin historiassa (sis. CD)
Ei saatavilla

Aika laulaa lapsen kanssa: Polkuja lastenmusiikin historiassa (sis. CD)

Ahola, Anu - Nikulainen, Juha

Aika laulaa lapsen kanssa on kirja kaikille, jotka ovat joskus lapsuudessaan ihastuneet lastenlauluihin tai haluavat tietää, mitä lauluja äidit, isät ja isovanhemmat pienenä kuuntelivat.

Aikamatka suomalaisen lastenmusiikin historiaan alkaa tuutulaulujen synnyinsijoilta ja jatkuu kansakoulun laulutuntien kautta aina lastenlevyn syntyvaiheisiin. Matkan varrella muistellaan televisio-ohjelmien ja elokuvien nostalgisia säveliä sekä eri aikakausien kirkkaimpia tenavatähtiä ja käydään koko perheen voimin konserteissa. Lauletaan, leikitään ja rokataan niin muskarissa, eskarissa kuin kotiestradillakin!

Veikeästi kuvitettu kirja sisältää cd-levyn, jolla kuullaan 30 rakkainta laulua suomalaisen lastenlevyn 80-vuotiselta taipaleelta. Alkuperäisversioiden esittäjinä ovat muiden muassa Georg Malmstén, Tapio Rautavaara, M. A. Numminen, Satu Sopanen, Fröbelin palikat ja PMMP.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510362341
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.