Tuulen tuomaa ja muita tarinoita : Ankalliskirjallisuuden klassikot 1
Ei saatavilla

Tuulen tuomaa ja muita tarinoita : Ankalliskirjallisuuden klassikot 1

Ankalliskirjallisuuden klassikot -kirjasarjan ensimmäinen osa on komea uutuus. Sarjaan on koottu ankkamaisia, kieli poskessa tehtyjä sarjakuvaparodioita ja -mukaelmia maailmankirjallisuuden kiehtovimmista ja mukaansatempaavimmista tarinoista. Sarjan avausosa Tuulen tuomaa ja muita tarinoita lähtee käyntiin hulvattomalla sovituksella Margaret Mitchellin klassikkoromaanista Tuulen viemää. Muina makupaloina ankalliskäsittelyyn joutuvista teoksista mainittakoon Homeroksen Odysseia, Tuhannen ja yhden yön tarinat ja George Orwellin 1984, Shakespearea tietenkään unohtamatta.

Tämä jokaisen kirjallisuuden ystävän unelmasarja saa uudenkin lukijasukupolven innostumaan klassikoista - etenkin kun kirjat ovat täynnä Aku Ankan taskukirjasta tuttua kohellusta. Tarinoissa on uudet suomennokset ja sarjakuvissa uudet, hienot värit, ja mukana on myös Suomessa aiemmin julkaisemattomia sarjoja. Ankkojen matkassa on helppo tempautua mukaan tarinoihin vaikkei tuntisi alkuperäisteosta. Kirjallisuuden tuntijat taas voivat nauttia sarjakuvan ja kirjallisuuden nokkelista yhteyksistä.

Kustantaja: Sanoma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513234560
Ilmestymisvuosi: 2012

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.