YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Vallankumous ja sen toteuttaminen modernissa yhteiskunnassa

Murros, Kai

Tämä kirja ei ole poliittinen kannanotto. Tällä kirjalla ei ole mitään tekemistä hallitustilanteen tai kuntarahoituksen ongelmien kanssa. Tämä kirja ei ylipäätään keskustele kaiken kattavan konsensuksen keinoin ratkaistavien yksittäisten kysymysten kanssa.

Tämä on käsikirja, jossa moraliteetit, oikea ja väärä, hyvä ja paha - olemassaolomme isot sanat - ovat hyvin lähellä. Ne ovat sinussa, ne ovat minussa.

Tämä kirja ei ole vallankumousromantiikan hiillokseen puhaltamista, mutta ilman käyttöohjeita ei nykyisin ole mahdollista edes paahtaa leipää, soittaa kännykällä tai ostaa matkalippua lippuautomaatista. Vallankumouksen organisointi ja sen toteuttaminen manuaaliyhteiskunnassa ei siis onnistu ilman tätä käsikirjaa.

Vallankumous, sen ihanteet ja arvot ovat odottaneet hetkeään. Se mitä vallankumouksen nimissä on aiemmin tapahtunut tai tehty, on historiaa. Siksi viimeistään huomenna kun aurinko nousee katsomme itseämme peilistä ja lausumme ääneen historiallisen välttämättömyyden:

Mikään ei voi pysäyttää aatetta, jonka aika on koittanut!

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515788221
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.