YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Uljas - Kadonnut laivasto 4

Campbell, Jack

Syvällä Syndikin alueen sydämessä Allianssin laivasto jatkaa vaarallista kotimatkaansa komentaja John Gearyn johdolla. Voitokas Geary on ansainnut muiden upseerien arvostuksen - mutta herättänyt myös kateutta.

Kun Geary komentaa joukkonsa takaisin Lakotan tähtijärjestelmään, missä syndikot ovat melkein onnistuneet hävittämään laivaston, muut alkavat epäillä hänen järkeään. Kyseessä on epätoivoinen uhkapeli, jolla voidaan ostaa laivastolle vain hiukan lisäaikaa valmistautua Syndikin väistämättömään paluuseen.

Vaikka Geary yrittää kaikin keinoin pelastaa laivastonsa, häntä uhkaavat laivaston sisäiset erimielisyydet: osa upseereista haluaa vaihtaa komentajan. Mutta Geary tietää, että Allianssin on vedettävä yhtä köyttä, jottei Syndik tuhoa sitä kokonaan...

Jack Campbell, oikealta nimeltään John G. Hemry, on entinen Yhdysvaltain laivaston upseeri. Kadonnut laivasto on hänen tunnetuin sotascifisarjansa, jonka kirjat ovat nousseet New York Timesin bestsellerlistalle.

 

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518875782
Ilmestymisvuosi: 2019
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.