Opi soittamaan bassoa
Ei saatavilla

Opi soittamaan bassoa

Capone, Phil

Opi soittamaan bassoa esittelee havainnollisesti bassokitaran soiton perusteet aina soittoasennosta lähtien. Kirja opettaa lukemaan tabulatuureja, perehdyttää eri soittotyyleihin ja kertoo, miksi tietynlaisessa kappaleessa käytetään tietynlaista soittotekniikkaa. Kirjassa perehdytään bassonsoittoon sekä sormin että plektralla.

Innostavat ja monipuoliset harjoitukset voi kuunnella mukana tulevalta levyltä. Kirjassa harjoitukset on esitetty tabulatuurien ja rytminuottien avulla. Kirja on jaettu loogisesti eteneviin oppitunteihin, jotka kerryttävät taitoja vaivattomasti. Kierreselän ansiosta kirja pysyy hyvin auki harjoitellessa, ja kompakti koko takaa, että opas mahtuu mukaan bassolaukkuun.

Koska musiikki on muutakin kuin lukemista ja harjoittelua, kirjaan on koottu innostavia kuunteluvinkkejä basismin historiasta ja nykypäivästä. Aloittelijan tai harrastustaan syventävän tueksi kirjassa on myös kattava ostajan opas, jossa selviää, millaisia bassoja, vahvistimia ja oheislaitteita on saatavilla.

Phil Capone on muusikko ja soitonopettaja arvostetussa Institute of Contemporary Music Performance -oppilaitoksesa Lontoossa. Caponelta on aiemmin ilmestynyt harrastajien arvostamat soittooppaat 500 parasta kitarasointua, Opi soittamaan kitaraa ja Kitaranäppäilyn tekniikat ja tyylit.

Kustantaja: Nemo
Sidosasu:
ean: 9789522401595
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.