Et ikinä arvaa tätä kaikkea KEHOSTA

Hull, Sarah

Et ikinä arvaa, mitä apua korvista on tasapainoilussa, mikä lihaksistasi on voimakkain tai kuinka monta kertaa päivässä sinulta pääsee paukku! Ja tiesitkö, että kenelläkään koko maailmassa ei ole juuri samanlaista sormenjälkeä kuin sinulla ja että valtava joukko bakteereita ahertaa tauotta ruuansulatuksesi parissa.

Et ikinä arvaa -tietokirjasarjan toisessa osassa tutustutaan uskomattoman hämmästyttäviin asioihin kehosta. Selkeät kuvat, napakat tietotekstit sekä humoristiset letkautukset pitävät mielenkiinnon yllä ja houkuttelevat tutustumaan ihmiskehoon. Tämän värikkään kirjan kiinnostavat ja yllättävät faktat lyövät taatusti ällikällä!

Susan Hull on opiskellut saksan kieltä ja taideaineita Oxfordissa ja Hampurissa. Hän asuu Lontoossa ja kirjoittaa lapsille taiteesta, pöpöistä ja kaikista mielenkiintoisista aiheista, joiden parissa aika ei käy pitkäksi.

Susanna Rumiz on italialainen kuvittaja. Hän on kuvittanut lapsille kirjoja, lehtiä, pelejä ja animaatiota.

 

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu:
ean: 9789523547230
Ilmestymisvuosi: 2023
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 3pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.