YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Viikko virran vietävänä

Thoreau, Henry David

Arvioitu ilmestymispäivä 31.5.2024

Viikko virran vietävänä (A Week on the Concord and Merrimack Rivers, 1849) on Henry David Thoreaun (1817-1862) moniulotteinen esikoisteos. Siinä ovat jo näkyvillä aiheet, joita hän käsitteli maineikkaassa pääteoksessaan Walden: luonto, vaeltaminen, kulttuurikritiikki, uskonto, politiikka. Hän peilaa siinä myös tuntojaan veljensä kuolemasta pohdiskelemalla aikaa, historiaa ja asioiden tilapäisyyttä.

Kertomus Henryn ja hänen John-veljensä vuonna 1839 tekemästä venevaelluksesta kotiseutunsa jokivarsille laajenee edetessään Thoreaulle tyypillisesti elämänfilosofiseksi tutkielmaksi ja moraalisaarnaksi.

Tämän tuhansia luontohavaintoja, kirjallisuusotteita, poliittisia sivalluksia ja historiallisia viittauksia sisältävän teoksen on sanottu lukeutuvan 1800-luvun Yhdysvaltojen älyllisesti kunnianhimoisimpiin teoksiin.

Teoksen suomentaja Antti Immonen on filosofi, joka on kääntänyt kymmeniä kirjoja eri aloilta, muun muassa useita Thoreaun teoksia.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523793552
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.