Älä kerro tätä – tunnustuksia

Wilenius, Aleksi

Aleksi Wileniuksen uusin runokokoelma Älä kerro tätä - tunnustuksia pohtii ihmisen todellista minuutta ja hyvän elämän epätasaisia edellytyksiä. Jollakulla on "isä kuulu konsultti ja mutsi kirurgi", joku toinen kokee olevansa sosiaalisia tilanteita välttelevä "metsäjänis, vieras kirjakaupan portailla". Teoksen runominä on kaikkia näitä ja etsii rakkautta "hajuvesisumun keskeltä", aitoa minuutta, joka on löydettävissä vain yksin tai korkeintaan kaksin.
Runominä kokee istuvansa rippituolissa ja käyvänsä dialogia papin kanssa siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Pitkien, pohtivien säkeiden välillä puheenvuoro siirtyy papille, joka paljastuukin joksikin ihan muuksi: voiko mihinkään enää luottaa, edes pappiin ja siihen, etteivät rippituolissa tehdyt paljastukset vuoda? Ja mikä omissa tunteissa lopulta on ripittäytymisen väärti? Eikö ihmisyyteen enää kuulukaan kaikkien tunteiden kokeminen vailla huolta omasta kuvitellusta outoudesta tai virheellisyydestä?

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523811133
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.