Psykopaattitesti

Ronson, Jon

Useat tahot rahastavat hulluudella, ihmiset tuomitaan hulluimpien piirteidensä perusteella. Televisiossa pilkataan ongelmaisia ja lääkeyrityksillä on ratkaisu kaikkeen. Jon Ronsonin Psykopaattitesti on tarina hulluudesta, siitä miten nykytilanteeseen on päädytty. Kirjassa on toinen toistaan kiehtovampia kertomuksia psykiatrian historian hämäristä aina tähän päivään asti. Tarinan pääosassa ovat psykopaatit, jotka ovat hulluista ehkä arvoituksellisimpia. Ronson tapaa psykopaatteja ja heidän parissaan työskenteleviä ja saa matkan varrella salaisen aseen, voiman tunnistaa psykopaatteja.

"Psykopaatit eivät muutu. He eivät opi rangaistuksista. Voimme vain toivoa, että lopulta heistä tulee liian vanhoja ja laiskoja, jotta jaksaisivat tehdä rikoksia. He voivat olla vaikuttavia. Karismaattisia. Ihmiset häikäistyvät. Vaikeudet alkavat kun joku heistä saavuttaa korkean aseman yhteiskunnassa."

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524832090
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.