YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Blues Brothers & Blues Brothers 2000 (1980/2000) DVD
Ei saatavilla

Blues Brothers & Blues Brothers 2000 (1980/2000) DVD

Landis, John

Sisältää elokuvat:

- Blues Brothers (1980)
- Blues Brothers 2000

BLUES BROTHERS:
Kun Jake Blues (John Belushi) pääsee vankilasta, hän lähtee veljensä Elwoodin (Dan Aykroyd) kanssa lastenkotiin, jossa he varttuivat nunnien kasvattamina. He saavat kuulla, että kirkko ei enää tue lastenkotia, joten se joudutaan myymään, jos kiinteistöveroa ei makseta yhdentoista päivän kuluessa.

Veljekset päättävät haalia kasaan rahat kokoamalla vanhan bluesbändin ja heittämällä keikan. He ovat ehkä "Jumalan lähettiläitä" mutta hankkivat koko ajan uusia vihollisia.


BLUES BROTHERS 2000
Kahdeksantoista vuotta ykkösosan jälkeen blues-rintamalla tapahtuu jälleen! Veljensä kadottanut Elwood Blues (DAN AYKROYD) vapautuu vankilasta ja kaipailee taas vanhojen hyvien aikojen juurevaa svengiä. Lisäksi eräs tietty lasten sairaala tarvitsee kipeästi lisärahoitusta ja helpotusta tilanteeseen voi tuoda vain blues.

Mutta kasatessaan jälleen vanhaa bändiään Elwood ymmärtää, ettei Jakea niin vain korvata. Kovilla palkeilla varustettu Mighty Mac (JOHN GOODMAN, "Voi veljet, missä lienet?", "Coyote Ugly") kuitenkin vakuuttaa Elwoodin kyvyistään ja Mac napataan bändiin laulumieheksi.

Bändi lähtee jälleen tien päälle ja poliisiautot joutuvat (jälleen) kovalle koetukselle: tien päässä häämöttää uskomaton bändien kaksintaistelu kuningatar Mousetten emännöimien voodoo-rämeiden sydämessä.

Palkintorahoilla sairaala voitaisiin pelastaa...mutta onko Elwoodin pumpulla toivoa kun vastaan asettuu Lousiana Gators, joiden riveissä tykittävät mm. B.B. King, Eric Clapton ja Stevie Winwood!?

 

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5050582553147

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.