STAND BY ME (RWK 2015) DVD S-T
Ei saatavilla

STAND BY ME (RWK 2015) DVD S-T

Reiner, Rob

Pienessä kaupungissa metsän keskellä asustelee joukko ystäviä - herkkä Gordie (Wil Wheaton), sisukas Chris (River Phoenix), urhea Teddy (Corey Feldman) ja mammanpoika Vern (Jerry O’Connell). Poikanelikko suunnistaa muutamaksi päiväksi etsimään kadonneen pikkupojan ruumista jotta voivat palata sankareina kotiin. Reissun aikana koetukselle joutuu niin heidän itsetuntonsa kuin rohkeutensa. He kokeilevat tupakointia, kertovat leirinuotion ääressä hurjia juttuja ja kokevat huimia yhdessä. Yllättäen reissu saa väkivaltaisen käänteen. He kohtaavat seudun kovanaaman, joka on samalla asialla kuin hekin. Niinpä pojat löytävät pakon edessä itsestään sellaisia voimia, joita he eivät tienneet itsellään olevankaan.

STAND BY ME on epätavallinen ja älykäs elokuva ystävyydestä ja niistä uskomattomista seikkailuista, jotka kuuluvat erottamattomana osana kasvamiseen. Jännittävä ja herkkä tarina perustuu Stephen Kingin romaaniin THE BODY.

 

Kustantaja: Sony-Universal
Sidosasu:
ean: 5051162343912

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.